Kaas-dip in Vijgen-hazelnoot bol

 

Zin om eens uit te pakken met de borrel?

Maak dan deze heerlijke kaas-dip in een vijgen-hazelnoot bol!

Wat heb je nodig?

  • Vijgen-Hazelnoot bol van Den Soeten Inval

  • Rond zacht kaasje bijvoorbeeld camembert

  • 2 el Honing

  • 2 takjes tijm

  • Handje noten bijvoorbeeld pecan, hazel- of walnoten

  • olijfolie

Hoe maak je het?

  • Verwarm de oven op 180C

  • Snij 1/3 van de bovenkant van het brood eraf

  • Hol het brood een beetje uit zodat het kaasje erin past. Let op, je hoeft niet het hele brood uit te hollen. Bewaar alle stukjes die je uit het brood haalt.

  • Doe het kaasje in het brood

  • Verdeel de honing, tijm en noten over de kaas

  • Snij de bovenkant en het uitgeholde deel van het brood in reepjes

  • Besprenkel de stukjes met olijfolie en leg ze op een bakplaat met bakpapier

  • Bak de bol met het kaasje en de stukjes brood 10 minuten op 180C

De knapperige stukjes brood kun je gebruiken om de kaas te dippen!

Smakelijk!

 
Elsbeth Voordijk