Het lekkerste brood van Middelburg

In Middelburg vind je onze bakkerij in de Langeviele. De Langeviele is een gezellige winkelstraat in het centrum van Middelburg. Je vindt hier diverse boetiekjes, leuke eetgelegenheden en natuurlijk onze bakkerij. Je vind in onze bakkerij heerlijke broden, gebakjes, koekjes, hartige broodjes en Zeeuwse bolussen. Als je Zeeuwse bolussen wilt proeven moet je bij Den Soeten Inval zijn! Onze bolussen worden dagelijks vers met veel liefde en passie gebakken op een ambachtelijke manier.

In Middelburg en omstreken zijn wij bekend geworden onder de naam De Smaak van Toen. Maar omdat we horen bij Bakkerij Den Soeten Inval, hebben we vanaf begin 2024 in Middelburg onze naam aangepast naar Den Soeten Inval. Zo is het voor iedereen duidelijk waar onze producten vandaan komen.

Den Soeten Inval Middelburg is een ambachtelijke bakkerswinkel waar je alles vindt wat je bij een bakkerij verwacht. Ons assortiment is dus breed én lekker! Wij bakken op ambachtelijke wijze zuurdesembroden. En ook voor de Zeeuwse bolus ben je bij Bakkerij Den Soeten Inval in Middelburg aan het juiste adres.

We hopen u snel in onze winkel te ontmoeten!