U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Bakkerij Den Soeten Inval
Brood van familie Voordijk, inmiddels staat alweer de zevende bakkersgeneratie aan het roer! Over de jaren is er veel veranderd en vandaag de dag heeft familie Voordijk meerdere bakkerswinkels in Zeeland. De moderne bakkerswinkels zijn te vinden in Goes, Middelburg en 's-Gravenpolder en Zierikzee. Je kunt hier elke dag binnenlopen voor authentieke bakkersproducten. Zo vind je er natuurlijk de zeeuwse bolussen, een echte specialiteit van Den Soeten Inval. Maar ook heerlijke broden, koekjes en gebakjes.
Wij maken heerlijke bakkersproducten volgens beproefde recepten, maar dan in een modern jasje.

Bakkerij Voordijk is een familiebedrijf waar inmiddels de 7e generatie met veel enthousiasme dagelijks alle producten vers bakt. De eerste Voordijk-bakkers kozen hun beroep meer uit noodzaak dan uit passie. Uitspraken als: “Bakker werd je voor de kost, niet voor het geld” en “Ik heb indertijd dit beroep gekozen omdat je altijd verzekerd bent van eten” onderstrepen dit. Door de generaties heen is deze noodzaak gelukkig overgegaan in een diepe passie voor het bakkersvak.

Bakkerij Den Soeten Inval, een begrip in Goes en omstreken sinds 1882. In de ambachtelijke bakkerij, aan de Albert Joachimikade in Goes, worden elke morgen verse broden en andere lekkernijen gebakken. Wij streven ernaar om het mooiste, beste en vooral lekkerste product voor u in de winkel te leggen!

Sinds 2016 is ook dochter Elsbeth Voordijk de zaak in gegaan. Samen bouwen we nu verder aan een bedrijf wat klaar is voor de toekomst maar waar bovenal het ambacht in centraal staat. Uiteraard kunnen onze heerlijke producten niet bij jou terecht komen zonder ons team van bakkers, bezorgers en verkoopsters.
In elke Zeeuwse bakkerij blijft aan het eind van de dag brood over. Zonde, want er zit zoveel werk, tijd en liefde in elk brood. Een deel gaat naar de voedselbank of Too Good To Go, maar de rest verdwijnt vaak in de afvalbak.
Daar komt verandering in.
Vijf bakkers in Zeeland slaan de handen ineen om van restbrood weer een waardevol product te maken. Dankzij steun van de Provincie Zeeland en begeleiding van Hardt Ondernemen en Food Delta Zeeland wordt verspilling verminderd en de toekomst van het ambacht versterkt.
Zo blijft de bakker niet alleen duurzaam, maar ook dichtbij.
Neem een kijkje op ons Too Good To Go account of kom langs in onze winkels voor een 'brood van gisteren'.